שר הבריאות יעקב ליצמן הגיע לביקור בקו הייצור של חטיפי קראנצ'וס.
הביקור נערך במסגרת השקת חטיפי קראנצ'וס, העומדים בדרישות רפורמת המזון של משרד הבריאות.
את השר ופמלייתו אירחו יוני שסטוביץ בעלי קבוצת שסטוביץ, דב גוברין משנה למנכ"ל הקבוצה וסתיו יואלי מנהלת חטיבת המזון,
אשר חשפו לראשונה את סדרת קראנצ'וס החדשה, העומדת בתקנים המחמירים של רפורמת הבריאות לשנת 2020, לתכולת נתרן, שומן רווי וסוכר.
צילום: פרידמן
מאת: שרית יוכפז
אין תגובות:
הוסף רשומת תגובה