תיאבון בריא
כל אחד היה רוצה להיות בריא ולהיראות במיטבו. גורדון רמזי – שף בעל כושר מעולה, רץ מרתון ומגיש תוכניות טלוויזיה נמרץ – הוא פרסומת נהדרת לאכילה טובה המסייעת לשמור על בריאות יציבה. בספר הזה הוא הרכיב מנות נפלאות שמתאימות לאורח החיים המודרני.
תיאבון בריא מכיל 125 מתכונים מגרים, עשירים במרכיבים טריים ומזינים, ומבושלים בשיטות בריאות שמצליחות להשיג מגוון טעמים. רמזי מכוון לחיי היומיום שלנו ומציע רעיונות מקוריים ובריאים לארוחות בוקר וצהריים, ארוחות ילדים, על האש, ארוחות ערב, קינוחים ואירוח.
לגורדון רמזי הישג מדהים בצבירת כוכבים של מישלן. החל מ-2001, בכל שנה מוענקים שלושה כוכבי מישלן למסעדת הדגל שלו בצ'לסי, לונדון, על האוכל הנהדר שהיא מגישה. גם מסעדות אחרות שלו בלונדון נושאות כוכבים של מישלן: "גורדון רמזי במלון קלרידג'ס", "מייז", "פטרוס" במלון ברקלי, ו"סבוי גריל". הוא הקים מסעדות פשוטות יותר ברחבי לונדון והתרחב אל מעבר לים, לניו יורק, לוס אנג'לס, דבלין, דוחה (קטאר), טוקיו, מלבורן, טוסקנה, סרדיניה ופריז.
רמזי הוא כוכב טלוויזיוני מבוקש. חלק מן הסדרות שהופיע בהן זכו בפרסים: Ramsay's Kitchen Nightmares (ששודרה בארץ בשם "בעזרת השף"), The F-Word ו- Hell's Kitchen ("מטבחי הגיהינום", ששודרה אף היא בארץ). בשנת 2010 היה רמזי אחד השופטים בתוכנית "מאסטר שף" האמריקנית, והפיק תוכנית משלו בשם "המסעדה הטובה ביותר של רמזי". הוא פרסם ספרי בישול רבים שזכו להצלחה גדולה, ואוטוביוגרפיה אחת, זהו ספרו הראשון בעברית.
אין תגובות:
הוסף רשומת תגובה